Wat ons drijf…

Onze missie

Urbani wil jouw levenskwaliteit verbeteren via het gebouw waarin jij woont. Daarom ontwerpen, bouwen en ontwikkelen wij duurzame woonruimtes in cohousing. Omdat de interactie tussen jou en de andere huurders centraal staat, creëert Urbani een infrastructuur die deze relaties vergemakkelijkt. Respect voor het milieu en jouw vrijheid als individu toppen daarbij onze lijst van prioriteiten.

Onze visie

Urbani wil de huurgewoonten ingrijpend veranderen. Wij zien jou niet langer als een passieve huurder, maar als een actieve en zelfs proactieve bewoner die aan het roer staat van zijn leefomgeving. Je bent lid van een gemeenschap, en leeft daarom niet enkel individueel, maar ook in relatie met de groep. Je buren leren kennen, het contact met hen verzorgen en samen instaan voor de gemeenschappelijke diensten – dat is het fundament van elk project. Deze vernieuwende vorm van samenleven wil Urbani met elke nieuwe realisatie verder verspreiden in de wereld.

Onze waarden

Integriteit

We werken elk uur van de dag met het doel om de belangen van alle bewoners met elkaar te verzoenen. Eerlijkheid. Gelijkheid. Rechtvaardigheid. Dat is de leuze van de revolutie die Urbani predikt.

Creativiteit

Elke dag breken wij ons het hoofd over innovatieve en betaalbare oplossingen die je leefcomfort en jouw samenleven met anderen bevorderen.

Energie-rendement

Urbani werkt uitsluitend met de meest efficiënte energietechnologie. Zo zetten we de stap naar duurzaamheid en verkleint onze ecologische voetafdruk.

Respect

Verschillen zijn een verrijking. We moedigen jou aan om je open te stellen voor de andere bewoners, en je sociale band met hen te versterken.