Urbani

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat spreekwoord brengt Urbani elke dag opnieuw in de praktijk, door vastgoedprojecten te doen groeien in het hart van de stad. Het woord groeien is hier prima op zijn plaats, want ons familiebedrijf doet méér dan gewoon bouwen. Wij creëren omgevingen waar jij het fijn vindt om te leven, waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan, waar je jouw buren opzoekt in plaats van vermijdt. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en groene aanplantingen. Elk project voldoet bijgevolg aan de strengste milieunormen. Zo woon jij echt in een oase in de stad.

Wonen in een project van Urbani

Wonen in een project van Urbani wil zeggen: je helemaal thuis voelen in je eigen ecologische privéwoning, verrijkt met gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Het draait dus om méér dan louter huisvesting – je gaat echt anders leven. Je wordt een essentieel onderdeel van een nieuw soort woonkern, waar de bewoners elke dag sociale, economische, ecologische en maatschappelijke aspecten van hun leven delen.

Die nieuwe manier van leven uit zich in jouw relaties met de andere bewoners en met Urbani. Partnerschap en wederzijds vertrouwen vormen daarbij de sleutelwoorden. Samen met je buren beheer je de gemeenschappelijke ruimtes, waar je welkom bent voor om het even welke groepsactiviteit. Wat daar op het programma staat? Dat beslissen jullie samen. Urbani schaart zich met plezier achter elk project dat de verstandhouding en vriendschap tussen de bewoners bevordert.